Als huisdieren een plekje in uw hart houden...

Toeval

Jammer dat mij nooit door een dierenarts verteld is dat ik mijn dieren ook kon begraven. bij toeval kwam ik deze begraafplaats tegen.Gelukkig heeft Tom gezorgd dat mijn Herder alsnog op deze prachtige vredige plek zijn laatste rustplaats heeft gekregen.

 

Goed gevoel

Ik kan deze begraafplaats aan iedereen van harte aanbevelen,mijn hond Scooter is er begraven en nu ook hond Willem,totaal onverwacht,je wordt super vriendelijk geholpen als je op belt,[op zondagavond]niets is teveel,de hond wordt keurig bij de dierenarts opgehaald en in alle rust wordt alles uitgelegd.Echt een waardig afscheid van je trouwe vriend.Ondanks al je verdriet laat je hem hier met een goed gevoel achter.Ik kijk er naar uit om ze te bezoeken,het is een prachtige omgeving,een betere plek is er niet.

 

Het hele jaar door

Wij zijn erg blij dat wij Snoopy bij jullie hebben ondergebracht in een mooi uitgestrekt natuurgebied die tevens door jullie wordt bewaakt. Daarnaast zijn wij zeer dankbaar dat zijn graf het gehele jaar door jullie wordt schoon gehouden en regelmatig wordt voorzien van nieuwe mooie planten. Er is geen betere plek voor een zeer geliefd dier dan bij jullie. Wij kijken er weer naar uit om Snoopy te bezoeken.

Als de dag van gister

Mijn Bruno is al heel wat jaren geleden begraven maar ik weet het nog als de dag van gisteren. Zoveel liefde, een luisterend oor, zo begripvol, wat ben ik Tom en Angela nog steeds dankbaar! Maar ook alle vrijwilligers, als ik op de begraafplaats kom is het er vredig en ziet het er altijd verzorgd uit, dank daarvoor!

Google reviews

Op Google staan meer reviews, deze zijn hier te bekijken.


google logo