Als huisdieren een plekje in uw hart houden...

Zorg op maat

Wanneer uw huisdier overlijdt valt er ineens veel te beslissen. Allereerst of u uw huisdier al dan niet gaat begraven. En vervolgens hoe dat dan moet gebeuren. Geen mens of dier is hetzelfde. Daarmee houden wij rekening, we reiken u graag alle mogelijkheden aan.

Opties

Uw voorkeur kan uitgaan naar sober, uitgebreid of iets er tussenin. Het is bijvoorbeeld niet absoluut noodzakelijk om het overleden huisdier in een kist te begraven. Kiest u daar juist wel voor, dan is de prijs afhankelijk van het gebruikte materiaal. Hetzelfde geldt voor de keuze van een grafsteen. Weet u dat het zelfs mogelijk is om daar een geƫmailleerde foto op te monteren? Een persoonlijk gesprekje en een - op uw situatie gebaseerd - advies helpen u zeker op weg.

Familiegraf

Nu alvast zorgen voor straks? Indien u meerdere huisdieren hebt, is het wellicht een goed idee om te informeren naar zogenaamd familiegraf. Het is emotioneel al prettig om uw dieren bij elkaar te hebben, maar ook financieel biedt het u voordeel.

Cremeren

Wellicht koos u voor crematie en wilt u de urn een plek geven in een rustige, landelijke omgeving. We hebben hiervoor op onze dierenbegraafplaats een speciale urntuin aangelegd. De hierin geplaatste muur biedt vele mogelijkheden.

Groen Geregeld arrangement

Wilt u ieder moment met een gerust hart de begraafplaats oplopen in de wetenschap dat het graf van uw dier er tot in de puntjes verzorgd bijligt? Dan bieden wij u een heel praktische service: het Groen Geregeld arrangement. Dit arrangement betekent dat onkruid geen kans meer krijgt, het perk perfect is aangeharkt en wildgroei aan banden wordt gelegd. En dat, weer of geen weer, scheefgezakte en omgevallen hekjes verleden tijd zijn. Uiteraard wordt ook de steen regelmatig opgewreven. Last but not least... verrassen we u twee keer per jaar met nieuwe aanplant. Een professionele mix van vaste planten en jaarlingen geven het graf te allen tijde een harmonieuze aanblik.

Goed geregeld, ook als u zelf niet in de buurt bent!
Meer weten? Aarzel niet uw vraag te mailen! info@dierenbegraafplaats.com