Als huisdieren een plekje in uw hart houden...

Stap 1

bellen


Ook al bent u nog zo goed voorbereid… Sterven gebeurt uiteindelijk altijd onverwacht. Aarzel niet om te bellen in dat help-wat-nu moment. Heldere en zakelijke informatie helpt u verder.

 

Stap 2

afspraak maken


Wanneer u besluit om uw huisdier bij ons te laten begraven, maken we een concrete afspraak. En dat hoeft echt niet meteen. U kunt ieder moment van de dag opnieuw contact met ons opnemen.

 

Stap 3

vervoer regelen


U kunt uw huisdier met eigen auto vervoeren. Het is ook mogelijk om het vervoer door ons te laten regelen. Hiervoor kunt uw telefonisch een afspraak met ons maken. We geven u alle informatie om goed te kunnen beslissen. We stemmen dag en uur van de begrafenis op uw keuze af. Ook kunt u een lokale dierenambulance of dierenuitvaartcentrum hiervoor raadplegen.

Stap 4

ontvangst


Wanneer u bij ons arriveert praten we allereerst de gang van zaken even door. De begrafenis van uw huisdier is nooit een standaard procedure, er zijn verschillende scenario's. Maak gerust uw wensen kenbaar ten aanzien van het al of niet in een kistje begraven, aanwezig zijn bij het begraven en het meegeven van een favoriet kussen of speelgoed.

Stap 5

administratie


Na de begrafenis bieden we u een kopje koffie of thee aan. Vragen en opmerkingen waaraan u eerder niet dacht krijgen nu de ruimte. Het afhandelen van de administratie is daarvoor een praktisch handvat.

Goed om te weten

extra informatie


Er zijn een aantal dingen, die goed zijn om te weten als u gebruik maakt van onze Dierenbegraafplaats, uit ervaring wijs geworden hebben we een aantal leefregels uitgeschreven, iedereen krijgt altijd al veel informatie dus we houden ze zo kort en duidelijk mogelijk.

Lees het hier